SPIEGELS

MOOISTE SPIEGELS

Bent u op zoek naar een prachtige spiegel voor thuis of uw bedrijf? Bij ons in de woonwinkel zult u beslist uw ogen uitkijken! Ontdek een uitgebreid assortiment spiegels met een strakke afwerking. Naast de standaard spiegels heeft u bovendien de keuze voor een op maat gemaakte spiegel, volledig vervaardigd door onze vakmensen. Laat u inspireren door de schitterende spiegels die perfect bij uw interieur passen.

ELEELE 
SERES
NOYON
LAVAL
AKASAKA
AFWERKING DETAIL

GROOTSTE AANBOD SPIEGELS

Bij ons heeft u een ruime keuze uit maar liefst 7 verschillende ontwerpen, verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Deze maten passen perfect in elke woning of interieur. Daarnaast bieden we stalen frames in verschillende kleuren coating, LED-verlichting en zelfs een verwarmingselement aan. Ontdek alle modellen en vind de stijl die naadloos aansluit bij uw wensen.

AFWERKING SPIEGEL

Onze spiegels worden met oog voor detail gemaakt. Elke spiegel wordt tot in de puntjes afgewerkt en zorgvuldig gepolijst. Strakke stalen frames worden ge-poedercoat, waardoor u geen grove lasnaden terugziet. De randen van het spiegelglas worden geslepen, zodat u zich hier niet aan kunt bezeren, en ophanghaakjes van de spiegels zijn elegant weggewerkt achter de spiegel, zonder touwtjes of zichtbare schroeven.

MOGELIJKHEDEN VOOR DE SPIEGELS

Als een van de weinige aanbieders kunt u bij ons de spiegels volledig naar wens samenstellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 7 verschillende stijlen en diverse opties voor afwerking of functionaliteit. Voeg een stalen frame toe in verschillende kleuren, weggewerkte LED-verlichting in de spiegel of zelfs verwarming voor gebruik in vochtige badkamers. Zo creëert u de perfecte spiegel die aan al uw wensen voldoet.

WAT U MOET WETEN

Onze producten komen in vele vormen en maten, die u kunt personaliseren voor diverse functies. Of u nu op zoek bent naar een interieur-aanvulling of een functionele spiegel voor uw badkamer of garderobe, bij ons kunt u de spiegel volledig naar uw behoeften samenstellen. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en opties en maak zo de spiegel die perfect bij uw stijl past.

OPHANGING

Alle producten worden voorzien van ophanging aan de achterkant, passend bij de samenstelling, zoals een stalen frame, LED-verlichting of alleen het glas van de spiegel. U ontvangt passende materialen om de spiegel netjes op te hangen. Bij organische vormen kunt u zelf bepalen waar u de ophanging plaatst, zodat deze altijd op de juiste manier kan worden opgehangen.

KLEUR VAN HET SPIEGELGLAS

De spiegels kunnen worden voorzien van verschillende kleuren glas. Naast de standaard zilveren kleur, de meest voorkomende voor spiegels, heeft u tevens de keuze uit grafiet/grijs, bruin of antiek. Deze kleuren zijn ideaal voor decoratieve spiegels en voegen extra flair toe aan uw interieur.

LED VERLICHTING

Het is bovendien mogelijk om LED-verlichting toe te voegen aan uw bestelde spiegel. U kunt ervoor kiezen om het licht te verbergen achter de spiegel voor een mooie gloed, maar het is tevens mogelijk om de LED in het glas zelf te verwerken. Met de optie om de bediening van het licht te personaliseren, zoals een touchknop, bewegingssensor of aansluiting, kunt u de sfeer naar uw wens aanpassen.

VERWARMINGSELEMENT

Zoals u misschien heeft gelezen, is het bij sommige modellen mogelijk om een verwarmingsmat aan te brengen achter de spiegel. Deze verwarmingsdraden voorkomen beslaan en maken de spiegel ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. U kunt de verwarming bedienen met een touchknop, bewegingssensor of gewoonweg aansluiten op een bestaande lichtknop in de ruimte.