SPIEGEL LAVAL

Een strak en ovale vorm

MAATWERK

DESIGN

KWALITEIT

OFFERTE AANVRAGEN

SPIEGEL LAVAL SAMENSTELLING

Dit type spiegel is geheel op maat samen te stellen. Naast dat u kunt kiezen uit alle maten zijn er ook een heel aantal afwerking opties die wij u aanbieden. Hieronder kunt u zien wat voor soorten afwerking wij aanbieden voor onze mooie spiegel Laval.

LED VERLICHTING

STALEN FRAME 50×4

STALEN FRAME 20×30

DE SPIEGEL LAVAL

Wij van de spiegelmakers bieden u een groot aanbod ontwerpen spiegels, waaronder de Laval. Deze mooie spiegel is samen te stellen aan de hand van verschillende opties. Door de mogelijkheden tot personaliseren bent u verzekerd van een maatwerk spiegel welke altijd past bij uw interieur. Heeft u al een spiegel van de spiegelmakers? Beoordeel ons dan op trustpilot

MAATWERK AANVRAGEN

Alle spiegels worden speciaal op maat gemaakt, dit betekend dat u altijd een unieke spiegel heeft. Het is mogelijk om de Laval spiegel in uw eigen afmeting te laten maken, van een kleine tot een grote spiegel. Alle spiegels worden standaard geleverd met ophangingmateriaal zodat u deze gemakkelijk zelf thuis kan ophangen. Wanneer u op zoek bent naar een speciale montage, laat het ons dan weten en wij maken ook de montage van de spiegel op maat.

MILIEU VRIENDELIJKE OPTIES

Bij onze spiegelcollectie hechten we niet alleen waarde aan schoonheid, maar ook aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Wij zijn trots op ons assortiment van eco-vriendelijke spiegels, vervaardigd met hergebruikte materialen en milieubewuste productiemethoden. Kies uit een scala aan stijlvolle spiegels, gemaakt met respect voor de natuur en het milieu. 

AFWERKING DETAIL

ONZE ANDERE MODELLEN SPIEGELS

NOYON

LAVAL

SERES

ELEELE

TUMUT

QAANAAQ

AKASAKA